fbpx

Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

Nota: Prin accesarea si folosirea acestui site, dumneavoastra acceptati termenii si conditiile de utilizare, expuse mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Inregistrare:

Plasarea unei comenzi folosind formularul asociat impune urmatoarele regului:

 • Completarea acestuia cu informatii adevarate, corecte si complete despre identitatea dumneavoastra
 • Stabilirea de comun acord ca informatiile preluate nu vor fi folosite in alt scop decat cel firesc
 •  Asigurarea confidentialitatii
 •  Asigurarea faptului ca nu vom pastra istoricul comenzilor precum si alte informatii aferente

In cazul in care consideram ca una dintre regulile prezentate anterior nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea Datelor Personale

 • FaraReteta.ro se angajaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor nostri si  sa nu foloseasca datele personale ale acestora in alte scopuri decat cele stabilite.
 • Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul (adresa, oras, judet, cod postal, tara) si adresa de email. Prin completarea formularului de comanda de pe site, declarati ca sunteti de acord ca numele si datele dvs. personale sa intre in baza de date a site-ului FaraReteta.ro.
 • Singurele informatii personale colectate de www.FaraReteta.ro sunt acelea furnizate voluntar de catre utilizator, la efectuarea tranzactiilor sau in alte operatiuni. Simpla navigare a site-ului nu implica colectarea de informatii personale.
 • De asemenea, sunteti de acord ca prin abonarea la newsletter sa primiti informatii prin e-mail de la www.farareteta.ro. In cazul in care nu doriti sa primiti astfel de informatii, puteti oricand sa refuzati primirea acestora (dezabonare).
 • Preturile sunt afisate pe site in LEI (RON) (TVA inclus).
 • Tranzactiile se vor efectua in LEI (RON), indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu banca emitenta. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul nostru, nu se percepe niciun comision suplimentar.
 • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele plationline.ro. Site-ul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 • Intregul continut al site-ului FaraReteta.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Fara Reteta SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FaraReteta.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
 • FaraReteta.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.
 • Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@farareteta.ro

Alte mentiuni:

Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam in nicio modalitate, tipul de informatie pe care o veti gasi acolo, vizitarea acelor site-uri ramanand strict la aprecierea dumneavoastra.

Datele firmei:

SC FARA RETETA SRL
CUI: 36575441
J33/1226/2016
Sediu Social: str. Costica Artenie, nr. 31, Falticeni, jud Suceava

Cont bancar: Banca Transilvania: RO20BTRLRONCRT0366128901