NUMERAR SAU RAMBURS LA PRIMIREA COLETULUI

Achitati contravaloarea comenzii la curier, în momentul primirii coletului la adresa indicata de dumneavoastra.

PLATA PRIN CARD ONLINE

Pentru plata online cu cardul sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, inclusiv cardurile obisnuite de salarii. Optand pentru aceasta varianta, plata prin card, veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde vi se va cere sa introduceti detaliile cardului dumneavoastra. Sistemul PlatiOnline.ro functioneaza pe sistemul autorizare/incasare. In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra la dispozitia noastra. Conform reglementarilor Visa si Mastercard incasasarea sumei aferente comenzii se face in momentul in care expediem precomanda catre dumneavoastra (moment in care produsele aferente precomenzii parasesc depozitul nostru si pentru care exista o dovada a predarii acestora serviciului de curierat in vederea expedierii catre client). Dupa finalizarea tranzactiei, pe extrasul dumneavoastra de cont, aceasta va putea fi identificata cu numele farareteta.
In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

Sigla PlatiOnline 80px-verifiedbyvisa_logo 80px-mastercard_securecode_logo

PLATA IN AVANS PRIN OP (INCLUSIV PRIN INTERNET BANKING)

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin OP bifati aceasta optiune iar in momentul in care apasati butonul de confirmare a comenziil veti primi datele bancare necesare efectuarii transferului.